«HoReCa»
Запорукою успішної роботи з відвідувачами в готелі, ресторані, кафе чи кейтерингової компанії є персонал. Ми доповнимо вашу команду досвідченими фахівцями. Сезонні навантаження, великі заходи або заміна персоналу проходитимуть за планом.
Готові запропонувати аутсорсинг персоналу «HoReCa»:
- Кухар
- Кондитер
- Пекар
- Піцейола
- Мангальщик
- Хінкальник
- Клінінг леді
- Господиня
- Посудомийниця
- Комплектувальник
- Кальянник
- Офіціант
- Хостес
- Бармен
- Раннер
Якщо штат укомплектований, клієнт обов'язково отримає свою частку уваги. Забере з собою позитивні емоції та спогади. А значить обов'язково повернеться :)
З ПОВАГОЮ, JOHNNY WORKER